Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 54 km

Vrijdag Hulpverleners in Actie in Zoutelande

Toegevoegd: 25-07-2024, 11.45 uur
Vrijdag Hulpverleners in Actie in Zoutelande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ZOUTELANDE - Zoutelande Actief organiseert 26 juli een hulpverleningsdag in Zoutelande. Diverse hulpverleningsorganisaties laten hun werk zien op deze dag.

Volgens de organisatie begon het allemaal als een spontaan idee. Na benadering van een aantal personen was al vrij snel een groep van enthousiaste vrijwilligers bij elkaar gehaald. Uit een vergadering kwam het volgende thema: Hulpdiensten in Actie. De dag zal worden gehouden op 26 juli aanstaande en begint om 16.00 uur op de Boulevard van Zoutelande.

Aan de dag werken diverse hulpverleningsorganisaties mee. Zo is onder andere te zien dat de dierenambulance er is en de strandwacht laat ook wat van zijn werk zien.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren