Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

KNRM haalt onwel geworden persoon van visboot

Toegevoegd: 26-07-2024, 15.52 uur
KNRM haalt onwel geworden persoon van visboot
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CADZAND - Met behulp van de KNRM-reddingboot Zeemanshoop (Breskens) is vrijdagochtend een onwel geworden persoon van boord van een vissersschip gehaald. De persoon is overgedragen aan de ambulancedienst.

Zowel de reddingboot als een helikopter van de kustwacht werden rond 10.15 uur opgeroepen nadat was gemeld dat voor de kust van Cadzand een visboot lag met daarop meerdere personen en één onwel geworden opvarende. Binnen tien minuten was de reddingbootbemanning op pad. Het bootje zelf had al koers gezet richting Vlissingen.

Nadat twee opstappers waren overgezet en de situatie hadden beoordeeld, werd de onwel geworden persoon aan boord van de reddingboot gebracht. Hierna is deze naar de Buitenhaven in Vlissingen gebracht, wlaar een ambulance gereedstond voor verder vervoer.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren