Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

N290 poos afgesloten vanwege aanrijding met letsel

Toegevoegd: 26-07-2024, 15.57 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - Bij een aanrijding op de Terneuzensestraat (N290) tussen Terneuzen en Zaamslag zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt. De weg is ter plekke twee uur lang afgesloten geweest.

Ter hoogte van de pluktuin kwamen rond 13.40 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. Eén van de wagens zou door de klap over de kop zijn geslagen. Dit voertuig kwam tot stilstand in de naast het vrijliggende fietspad gelegen slootje. Het andere voertuig stond in de rechter berm. Twee personen die in de auto zaten die in de sloot belandde, moesten per ambulance overgebracht worden naar een ziekenhuis.

De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om nader onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding. De weg is vanwege het ongeval nog altijd volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Rond 15.20 uur is gestart met de bergingswerkzaamheden. Even later kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dehulsters (26-7-2024 om 20:57)
Misschien dat de politie daar elke dag eens een keer gaat controleren hoeveel er vanaf De Kraag links aflaan richting het dorp Othene terwijl er borden staan dat dit niet mag.
martin (26-7-2024 om 18:51)
...rijp voor de sloop....
Cookie-instellingen beheren