Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Toerist botst tegen paaltje en loopt hoofdwond op

Toegevoegd: 27-07-2024, 13.00 uur
Toerist botst tegen paaltje en loopt hoofdwond op
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - Een Duitse vakantieganger heeft zich vrijdagavond onder doktersbehandeling moeten laten stellen na een eenzijdig ongeluk in Hoek.

Volgens de politie reed de man onder invloed van alcohol op zijn elektrische fiets tegen een verkeerspaaltje. Dat gebeurde rond 22.20 uur op de Molendijk. Politieagenten en ambulancemedewerkers ontfermden zich over het slachtoffer. Ook de brandweer werd opgeroepen maar die bleek niet nodig te zijn.

Na onderzoek ter plekke werd de persoon in kwestie overgebracht naar de huisartsenpost (HAP) om zijn opgelopen hoofdwond verder te laten behandelen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (27-7-2024 om 20:25)
hopelijk is er na zijn bezoe aan de hAP nog een PB opgemaakt voor het rijden met alcohol achter de kiezen. Misschien valt het mee maar in mijn beleving zijn er veel ongelukken met Duitsers in de provincie aan deze kant aanrijdingen oa met 1 tragisch verloop en aan de overkant staan de paaltjes in de weg.
Cookie-instellingen beheren