Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Pakketjes gestolen uit bestelbus postbezorger

Toegevoegd: 28-07-2024, 09.46 uur
Pakketjes gestolen uit bestelbus postbezorger
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse wijkagenten doen onderzoek naar de diefstal van meerdere pakketten uit de bestelbus van een postbezorger, zo melden zij op Instagram.

De postpakketten werden gestolen uit een grote witte bestelbus van PostNL. "De bezorger heeft de achtervolging nog ingezet, maar helaas mocht dit niet baten", zo vertelt de politie.

Agenten zijn een onderzoek gestart. "Misschien gaan camerabeelden straks het verschil nog maken", zo laat de politie weten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (29-7-2024 om 09:27)
Ik veroordeel niemand dat maakt u er van. Ik weet wie er in mn stad wonen......
Jac (28-7-2024 om 18:34)
Het is al een van de meest uitgebuite bedrijfstakken in NL, en dan jatten ze ook nog de pakjes uit je bus. Je zal maar pakketbezorger zijn... @JOB, "LOGISCH"?, al sluit je nixs af, het zijn jouw spullen niet dus blijft je er met je poten van af. Zo erg is het dus als in NL, normen en waarden bestaan blijkbaar voor een deel van de mensen niet meer. Jij wordt veroordeelt als je je deur open laat staan, maar niet de eikel die de pakketten heeft gejat, erg krom.......
Alex (28-7-2024 om 16:38)
Beter 2 personen op de bus zetten, maar zal wel te duur zijn. Kan er altijd 1 achterblijven om e.e.a. in de gaten te houden. Plus in sommige gevallen is het ook makkelijk dat door die tweede persoon, de bus verplaatst kan worden. B.v. bij noodsituatie of iets dergelijks.
job (28-7-2024 om 15:01)
JA LOGISCH zie ze met open deuren rijden..............
Lindal (28-7-2024 om 12:09)
Gelukkig is het maar een pakje, hier lopen ze een hele flat af terwijl ze beneden de moter van de bus laten draaien.
een gast (28-7-2024 om 11:27)
Het zal wel meer tijd kosten voor de pakketbezorgers , maar de bus op slot zetten bij het verlaten of tijdens het rijden de deuren ook afsluiten kan wel helpen tegen dit soort diefstallen.
Cookie-instellingen beheren