Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Boetes na maken 'wheelie' met motorscooter

Toegevoegd: 28-07-2024, 09.50 uur
Boetes na maken 'wheelie' met motorscooter
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Politieagenten hebben zaterdagavond bekeuringen uitgedeeld nadat zij een motorscooter hadden zien rijden die een zogenoemde 'wheelie' maakte.

Tijdens hun surveillance werden de Vlissingse wijkagenten opgeroepen voor een melding geluidsoverlast. Onderweg zagen zij een motorscooter rijden, welke alleen op het achterwiel reed. Dat was echter niet het enige gevaarlijke aspect: de bestuurder en diens passagier hadden beiden geen helm op.

"Een scooter 'klem' rijden met een bus is best lastig, maar de bijrijder kregen we wel te pakken. Die is twee bekeuringen rijker" zo meldt de politie op social media. 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (29-7-2024 om 19:05)
anon die huftertjes kom je in Zeeuws -Vlaanderen ook geregeld tegen .denken dat de weg enkel van hun is met hun tering herrie .rijbewijs voor lange tijd afpakken graag
Motormuis (29-7-2024 om 15:05)
Altijd leuk om een wheelie te zien!! Een teken dat ze hun machine onder bedwang hebben. In de stad is dat natuurlijk niet zon best idee.
anon (29-7-2024 om 14:42)
Mooi zo! begint een beetje uit de hand te lopen in Vlissingen met al die scootertjes. Maar nog erger die Max Verstappen wannabees die de godgansedag door de binnenstad van Vlissingen scheuren met hun golfjes en polo's. Hopen dat die gauw eens een dikke boom tegenkomen.
Hw (29-7-2024 om 09:41)
Keurig, er kunnen rr niet genoeg gepakt worden, en direct de scooter verschroten. Graag ook eens posten op de Lekstraat in Oost-Souburg na 4 uur smiddags....geniev van die hhftertjes op ver opgevoerde scooters
yep (28-7-2024 om 17:51)
echt top, vandaag ook al op straat gezien........de politie actie lijkt z'n vruchten af te werpen......
boart (28-7-2024 om 10:57)
Dat zien we elke dag wel een paar keer hier in Goes! Deltaweg is een trekpleister voor motoren! in Goes- noord zitten er ook een paar van die scooterfanaten!
Cookie-instellingen beheren