Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 44 km

Politie betrapt automobilist die rijdt zonder rijbewijs

Toegevoegd: 28-07-2024, 16.23 uur
Politie betrapt automobilist die rijdt zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zondag op Walcheren een automobilist aan de kant gezet die bleek te rijden zonder geldig rijbewijs. De persoon is beboet.

Agenten die onderweg waren naar een melding kregen het voertuig in de gaten. Ze controleerden het kenteken in de politiesystemen en hieruit kwam naar voren dat de bestuurder mogelijk niet over een geldig rijbewijs beschikte. Reden genoeg om een stopteken te geven om de zaak uit te kunnen zoeken.

Volgens de politie had de automobilist in eerste instantie niet door dat het gegeven stopteken voor hem was, maar even later kon de persoon toch staande worden gehouden. De automobilist bleek inderdaad zonder geldig rijbewijs te rijden. Hiervoor werd een bekeuring uitgedeeld. De bestuurder mocht zijn weg uiteraard niet meer met de auto vervolgen, zo meldt de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gaatjeniksaan (29-7-2024 om 18:28)
En die reacties zij te verwachten, zullen we dan rijbewijzen afpakken van mensen die niet kunnen rijden maar het wel hebben. Ruimt ook lekker op
sat (29-7-2024 om 13:13)
en auto gelijk in beslag nemen neem ik aan
bram goeree (29-7-2024 om 13:08)
er is zeker veel mis .alcohol ,gestolen voortuigen en geen geldige papieren enz .hard optreden en prima dat dit figuur gepakt is .nu maar hopen dat de rechter hem een flinke straf geeft
Ik (29-7-2024 om 09:24)
En na een paar dagen doet hij het weer.
een Moeder (28-7-2024 om 17:23)
ER is veeeel mis op onze wegen .
Cookie-instellingen beheren