Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Duits jongetje aangereden op fietsje Nieuwvliet

Toegevoegd: 29-07-2024, 11.55 uur
Duits jongetje aangereden op fietsje Nieuwvliet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWVLIET - Een jongetje van Duitse komaf is zondagavond gewond geraakt bij een ongeval op een camping bij Nieuwvliet. 

De politie en ambulancedienst werd in de loop van de avond opgeroepen voor een ongeval op de camping aan de Adornisdijk. Ter plekke bleek dat er een jongetje met zijn fiets in aanraking was gekomen met een bestelbusje. Het jongetje zou met zijn fietsje langs de slagboom rondjes hebben gereden. De auto reed stapvoets tegen het kind. 

Het jongetje is medisch onderzocht. Onbekend is of vervoer naar het ziekenhuis nodig was.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C (30-7-2024 om 21:42)
Beste Emergo, Al eens moeten remmen voor een kind van drie op de zeedijk Nieuwvliet? Op een fietsje al slingerend…. Ik houd er rekening mee naar die ouders die denken in het verlengde van een camping alles mag? In de dorpen niet anders qua verkeer een gigantische puinhoop! Onleefbaar , kijk eens naar groede , zuidzande enz!
Emergo (30-7-2024 om 12:40)
@C Het was op een camping,. Wat nu ? Sluiten ? Enige realiteitszin is gewenst.
Jaap (30-7-2024 om 09:53)
@C: helemaal mee eens, misschien is het een schrale troost maar ook op Walcheren, Schouwen en Noord Beveland is het niet veel beter. Allemaal het gevolg van wanbeleid van de afgelopen jaren en de ellende gaat tot op de dag van vandaag door. Kampioen zakkenvullers als projectontwikkelaars worden nog steeds gesteund door gemeentebesturen.
C (29-7-2024 om 20:09)
Het toerisme, maak van West Zeeuws Vlaanderen een pretpark? Is West Zeeuws-Vlaanderen nog wel leefbaar in het Seizoen ? Nee… het is niet leefbaar gemeente Sluis het is een zooitje ongeregeld!
Cookie-instellingen beheren