Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 52 km

Fietsers geraakt door landbouwvoertuig Veere

Toegevoegd: 29-07-2024, 18.20 uur
Door: Eugène Harthoorn

VEERE – Twee fietsers zijn maandagmiddag naar het ziekenhuis gebracht nadat zij in de polder bij Veere werden geraakt door een landbouwvoertuig.

De politie en ambulancedienst werden omstreeks 15.50 uur met spoed opgeroepen voor een ongeval op de Kruisweg. Een bestuurder van een tractor wilde uitwijken voor de fietsers. Hierbij raakte een achterwiel van een getrokken hark een boompje en zwiepte opzij. Het wiel raakte de fietsers.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben na een medische check de fietsers naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de betrokken partijen gehoord.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (31-7-2024 om 17:19)
Het is nu eenmaal zo, dat de binnenwegen ook gebruikt worden door de landbouw en vrachtverkeer. Ik fiets ook veel op die wegen, maar als ik grote landbouwmachines of vrachtverkeer tegen kom of achter mij, dan ga ik gewoon even van de fiets af en in de berm staan. En laat ze voorbij gaan. Zo simpel is dat.
Mijn mening (30-7-2024 om 23:03)
Onzinnige reacties. Als de boeren oogsten moet je hier rekening mee houden. Ik heb mijn kinderen geleerd om af te stappen en de grote machines voor te laten gaan, en zorg ervoor dat ze jou ook zien. Je bent te gast op het werkterrein van de boer en ja dan is de weg soms niet schoon.
Connie (30-7-2024 om 08:59)
Allerlei regels maar handhaven ho maar, vlak voor je bus trekken ze nig “even” de weg op, om vervolgens 5 km lang achter zo’n ding te moeten hangen….. HANDHAVEN heren politieagenten !!!
Loes (30-7-2024 om 07:20)
Beetje vaart minderen en de gelegenheid geven elkaar. Als je niet je vaart mindere heb je weinig tijd. Het is van beide kanten.
Ad Jonkers (30-7-2024 om 06:16)
Lijkt wel of de boeren met hun "moordwapens" overal vrij spel hebben. Ditmaal is het goed afgelopen maar het gaat binnenkort gruwelijk fout. Controleer deze wegpiraten regelmatig en geef ze een flinke boete. Schijnt dat deze landbouwers ongemoeid worden gelaten. Waarom?
ger (29-7-2024 om 22:11)
tis een ramp met de controle op de boeren, ze rijden zonder de banden schoon te maken direct de weg op met soms klonten modder van 20 cm achterlatend voor de rest van de weggebruikers. verder rijden ze heel vaak met hun grote machines onbeschermd " even" de weg over, politie durven jullie sinds de protesten soms de boeren niet meer aan te pakken?
Cookie-instellingen beheren