Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Rotonde Philipsdam beschadigd na ongeval

Toegevoegd: 30-07-2024, 20.45 uur
De rotonde liep flinke schade op door het ongeval.
De rotonde liep flinke schade op door het ongeval.
© Foto: Marco Abelman
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE – Een gloednieuwe rotonde op de Philipsdam moest afgelopen dag het ontgelden toen een automobilist over de rotonde reed.

De auto reed door onbekende oorzaak recht over de pas aangelegde rotonde heen. De rotonde raakte beschadigd en het hekwerk verbogen. Onbekend is of er iemand gewond is geraakt bij dit ongeval.

Provincie Zeeland laat op haar website weten dat de N257 wordt aangepast om te zorgen voor veiligere wegen binnen de regio.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (31-7-2024 om 13:49)
navigatie gaf aan rechtdoor .misschien is beter je aandacht op de weg houden i.p.v enkel maar op de navigatie vertrouwen
Kris (31-7-2024 om 12:31)
Deze weg is onlangs afgesloten geweest en zonder 'let op. Situatie gewijzigd' bord oid plaatsen ze daar een onverlichte rotonde. Dat reflecterende bordje stond er ook al toen het nog een wegversmalling was en gaf enkel aan dat je er naar rechts langs moest. Die zal ongetwijfeld niksvermoedend en op autopilot de oude route hebben gereden.
Richard (31-7-2024 om 11:03)
tja, kan ook zijn dat je teveel vertrouwt op je navigatiesysteem en die rotonde staat er natuurlijk nog niet op.... en kun je op het laatste moment niet meer goed corrigeren wellicht?.... feit blijft natuurlijk dat je als bestuurder wel alert moet blijven. :(
Rene (31-7-2024 om 09:00)
Wordt er bij justitie ook wel eens nagedacht om dit soort gedachteloos rijdende personen voorgoed het rijbewijs af te nemen? Als je dit obstakel over het hoofd ziet dan verdien je het niet nog langer deel te mogen nemen aan het verkeer. Sowieso mag er best kritisch gekeken worden naar alle verkeersdeelnemers want het lijkt erop dat bijna de helft niet weet wat ze aan het doen zijn. Om over de cokesnuivers, lachgaslurkers, blowers en drinkers maar te zwijgen. Van dat soort hoop ik altijd dat ze bij een eenzijdig ongeval het loodje leggen want idioten horen niet in het verkeer thuis.
vanpuffelen (30-7-2024 om 22:23)
AUTOPILOT ?
Cookie-instellingen beheren