Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw brand in hooihoop langs N57 Middelburg

Toegevoegd: 31-07-2024, 10.40 uur
De brand was wederom ontstaan door broei.
De brand was wederom ontstaan door broei.
© Foto: Brandweer Rooseveltlaan
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De brandweer is vanmorgen opnieuw ingezet voor een brand in een hoop hooi langs de N57 bij Middelburg. Afgelopen nacht werd er opgeschaald naar een middelbrand.

De brandweerlieden van brandweerpost Rooseveltlaan in Middelburg werden vanmorgen omstreeks 06.35 uur voor de tweede keer uit hun bed gepiept voor een melding van een brand langs de N57. Ter plekke bleek dat er opnieuw broei was ontstaan in een berg hooi die eerder die nacht was geblust.

De brandweerlieden hebben de boel uit elkaar getrokken en afgeblust. Het hooi zal worden opgeruimd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@wallie (31-7-2024 om 20:31)
Dit zal waarschijnlijk gewoon te maken hebben met de droogte en de buitentemperatuur waardoor er broei ontstaat en het vanzelf gaat branden. Brandstichting lijkt me sterk in dit geval
Wallie (31-7-2024 om 14:07)
Waarom laten ze dat gras overal ook zo lang liggen? Haal het weg en laat het lekker ergens anders drogen waar men niet zo makkelijk de fik erin kan steken. Bewust of onbewust.
Cookie-instellingen beheren