Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hinderlijke parkeerder beboet in Goes

Toegevoegd: 31-07-2024, 13.55 uur
De eigenaar heeft een bekeuring gekregen.
De eigenaar heeft een bekeuring gekregen.
© Foto: Handhaving Goes
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De handhavers van Gemeente Goes hebben vandaag een foutparkeerder beboet. Het voertuig hinderde de hulpdiensten.

De handhavers kregen in de loop van de dag de melding dat een personenauto wel erg onhandig stond geparkeerd. Hierdoor konden benodigde hulpdiensten niet de auto passeren en was rijden in de straat niet mogelijk. 

De handhavers hebben de eigenaar van het voertuig een bekeuring van 180 euro gegeven.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (31-7-2024 om 20:27)
Graag bekijken of de persoon in kwestie nog bekwaam genoeg is om auto te rijden, bon uit schrijven heeft geen zin, in dit geval is innemen van rijbewijs een betere optie aangezien de persoon op leeftijd is e jammer genoeg niet meer in staat is om een auto te besturen.
Timsalabim (31-7-2024 om 18:54)
Peter, ik krijg inderdaad de indruk dat handhavers echt zo denken: bon schrijven=probleem opgelost.
Kees (31-7-2024 om 17:13)
Boete van 180 euro door handhaving. Welke handhaving ? Als die auto zo blijft staan kunnen de hulpdiensten er nog steeds niet door !! Wie is er nu geholpen bij deze boete voor hinderlijk parkeren ? Situatie is beslist niet veiliger geworden ! Waarom is de auto niet gewoon weggesleept ?
Belastbaar (31-7-2024 om 16:23)
Die handhavers kunnen nu trots op zichzelf zijn.
Rick Roll (31-7-2024 om 16:18)
In andere woorden, hadden gewoon weer geld nodig. Zelf zie ik politie zo vaak achterlijk in de weg geparkeerd staan omdat ze denken dat wetten niet voor hun gelden. Op stoepjes rijden, verkeerd parkeren, weg blokkeren, te snel rijden, etc, etc, etc.
Ad Jonkers (31-7-2024 om 16:07)
Kijkende naar de foto; dat is geen parkeren maar gewoon je voertuig stil zetten op een a-sociale manier. Kan meteen in de schredder!
Cookie-instellingen beheren