Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

78-jarige vrouw verdronken bij Zoutelande

Toegevoegd: 31-07-2024, 16.59 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZOUTELANDE– Bij een ongeval in het zeewater bij Zoutelande is woensdagmiddag een bejaarde vrouw om het leven gekomen. De hulpverlening mocht niet meer baten.

De hulpdiensten werden omstreeks 1520 uur met spoed opgeroepen voor een noodsituatie op het strand ter hoogte van Strandtent de Branding. Een 78-jarige vrouw uit Utrecht was in het water toen zij in de problemen kwam. De vrouw is door omstanders uit het water gehaald en er is gelijk een reanimatie gestart.

De opgeroepen medici hebben de behandeling overgenomen. Na ongeveer een half uur is de behandeling gestopt en moest worden geconcludeerd dat de bejaarde vrouw was overleden. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bas Hopmans (2-8-2024 om 23:42)
Aan de nabestaanden gecontroleerd
Zeeuw (1-8-2024 om 17:07)
@Dagvlinder : Ga alstublieft een krantje lezen of iets. Een heel artikel over een verschrikkelijke gebeurtenis , en jij struikelt over de term 'bejaarde' . Straks mag je ook geen strand meer zeggen, en word het 'zandoppervlakte'
Dagvlinder (1-8-2024 om 07:21)
Persoonlijk vindt ik de benaming “ bejaarde” niet meer van deze tijd. Tegenwoordig spreekt men van oudere dame op leeftijd
Cookie-instellingen beheren