Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt: nepagenten actief in Zeeland

Toegevoegd: 01-08-2024, 16.13 uur
Politie waarschuwt: nepagenten actief in Zeeland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

MIDDELBURG - De politie meldt dat momenteel in Zeeland nepagenten actief zijn. Er zijn meldingen binnengekomen vanuit Middelburg, Terneuzen en uit de omgeving van Axel. Uiteraard zijn andere gebieden niet uitgesloten.

Rond 15.40 uur is gewaarschuwd via Burgernet. Volgens de politie wordt gebeld met de vraag of er waardevolle spullen in huis zijn en wordt vervolgens geadviseerd deze klaar te leggen zodat ze kunnen worden opgehaald door de 'politie'. Een nepagent komt vervolgens aan de deur om de spullen op te halen.

De politie raadt aan om direct de verbinding te verbreken en het alarmnummer 112 te bellen als iemand wordt benaderd door een nepagent.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (1-8-2024 om 20:48)
Hoop dat ze snel voor mijn deur staan... Afijn, dat er überhaupt nog mensen zijn die hier intrappen!
Willem (1-8-2024 om 18:11)
Het beste lijkt me ze aan de deur te laten komen en de politie informeren, helaas weet dit tuig vaak hun (oudere) "klanten" uit te zoeken, die gladjanussen komen zo netjes en geloofwaardig over voor die mensen.
henky (1-8-2024 om 17:20)
Ik nodig deze meneer graag één keertje uit op mijn kantoor thuis !!
Cookie-instellingen beheren