Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 155 km

Arrestatie na steekincident Westerzicht Vlissingen

Toegevoegd: 02-08-2024, 09.59 uur
De politie hield ter plekke een 21-jarige man aan als verdachte.
De politie hield ter plekke een 21-jarige man aan als verdachte.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Na het steekincident vannacht in Vlissingen is door de politie een 21-jarige man aangehouden als verdachte. Dat meldt de politie.

De hulpdiensten kregen omstreeks kwart over vier de melding dat zich op straat een gewond persoon bevond. Tussen de Weijevlietweg en het Westerzichtpad werd inderdaad een gewonde aangetroffen. Volgens de politie ging het om een twintiger die een verwonding had opgelopen bij een ruzie tussen een klein groepje jongeren. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de man.

Ter plekke werd een 21-jarige man uit Vlissingen aangehouden als verdachte. "We vonden in de directe omgeving een mes en een boksbeugel. Deze namen we in beslag voor onderzoek", zo laat een politiewoordvoerster weten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De hoge hoed (2-8-2024 om 14:42)
Ach ja, mensen zonder greintje empathie zijn vaak hele kleine bange jongetjes diep van binnen. Ze voelen zich pas een man als ze wapens op zak hebben. Hele zielige mensen dus die ook nog eens last hebben van woedeaanvallen. Verplicht TBS voor al deze geestelijk doorgedraaide gekken, om ze in ieder geval iets te leren wat ze in hun opvoeding nooit hebben meegekregen. Nu zijn ze alleen maar bekrompen bezig met hun zelfbeeld en elke kritiek daarop van buitenaf, moet worden afgestraft zoals ook hier het geval was met een mes. Kortom, heropvoeden zo'n gek.
Jac (2-8-2024 om 12:21)
Ach, laten we het positief zien, er is in ieder geval deze keer niet geschoten(sarcastische opmerking). Onbegrijpelijk waarom mensen elkaar zo dood willen, zinloos gedrag, losgeslagen ego's, geen opvoeding, invloed van de verharde maatschappij?
Jaap (2-8-2024 om 10:50)
Wat doet tuig van deze leeftijd in het holst van de nacht op straat? Zegt weer eens genoeg over het hoge niveau van ouders. Tijd voor grote schoonmaak in deze “geweldige stad”.
Cookie-instellingen beheren