Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Buitenbrand op Zeedijk in Zonnemaire

Toegevoegd: 02-08-2024, 21.04 uur
Nablussen om herontbranding te voorkomen
Nablussen om herontbranding te voorkomen
© Foto: Brandweer Brouwershaven
Door: Dennie Minderhoud

ZONNEMAIRE - De brandweer van Brouwershaven heeft aan het einde van de middag nageblust bij een buitenbrand in Zonnemaire. De melders van de brand hadden uitbreiding reeds voorkomen.

Om 16.55 werd de brandweer zonder spoed opgeroepen voor een brand in de berm bij de Zeedijk. Omdat er beperkte mogelijkheden waren voor wat betreft de waterwinning en de brand zich volgens de melders snel uitbreidde, is men toch met spoed ter plaatse gegaan. 

Op locatie bleek dat de melders de brand al succesvol hadden geblust en verdere uitbreiding hadden voorkomen door het losliggende gras uit elkaar te harken. De brandweer heeft nog wel nageblust en ervoor gezorgd dat herontbranding niet zou kunnen plaatsvinden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren