Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Bromfietser zonder rijbewijs op de vlucht voor politie

Toegevoegd: 03-08-2024, 00.41 uur
De bromfietser werd aangehouden bij het ziekenhuis.
De bromfietser werd aangehouden bij het ziekenhuis.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagavond in Terneuzen een bromfietser aangehouden na een achtervolging. De persoon in kwestie bleek onder invloed en zonder rijbewijs te hebben gereden.

Agenten zagen de bromfietser tijdens hun surveillance rijden ter hoogte van Vaartwijk. Omdat de persoon een telefoon in zijn hand had tijdens het rijden, werd een stopteken gegeven. De bromfietser voldeed niet aan het stopteken en reed weg richting het ziekenhuis. Bij de Wielingenlaan verloor de bestuurder de macht over het stuur. Hij kwam ten val bij de rotonde.

De bromfietser gaf zich niet zo snel gewonnen want hij zette het na zijn val op een lopen. 
Na een korte achtervolging werd de bestuurder bij het ziekenhuis aangehouden ter zake het rijden onder invloed. De man kreeg verder een proces-verbaal voor het rijden met een mobiel elektronisch apparaat in de hand, het negeren van een stopteken en het rijden zonder rijbewijs.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (3-8-2024 om 18:12)
Wow weer lekkere kassaaa voor onze wetsdienaren lekker bezighh!
Sjaak (3-8-2024 om 09:27)
TOP !!! Die Politie motorrijders zijn goud waard ! Je hoeft in weekend van 18.00 - 21.00 uur alleen maar stil te staan op de Camperplaats nabij de kreek, oortjes open en luisteren. Binnen no-time komt er weer zo’n aso voorbij met 90+ km/uur. Scooters die op en top opgevoerd zijn.
Ad Jonkers (3-8-2024 om 07:14)
Een waslijst aan overtredingen, wellicht zal zijn advocaat "kwantumkorting" pleiten tijdens de rechtszaak. Je zult zoiets in de familie hebben.....
Cookie-instellingen beheren