Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Mishandeling in Vlissingen, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 03-08-2024, 07.18 uur
Mishandeling in Vlissingen, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand mishandeld. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Het slachtoffer werd rond 01.30 uur mishandeld. Na de mishandeling is de verdachte gevlucht op een scooter, zo meldt de politie vanochtend. De politie is op zoek naar getuigen. “Wij weten dat er een fietser gesproken heeft met het slachtoffer. Wij komen graag met deze fietser in contact", aldus ds politie.

Mensen die meer weten, kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Tips doorgeven via Meld Misdaad Anoniem kan via 0800-7000.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (3-8-2024 om 16:06)
Hallo dagvlinder, fijn dat u nog niet geplet op een bumper :) Ik wilde het netjes houden maar helaas vult u het aan... jammer hoor. En voor u verder denkt voor een ander, ik heb het NIET over mensen van andere afkomst maar puur over het gajes waar het om gaat. Slaap zacht nachtvlindertje.
Jac (3-8-2024 om 14:30)
@Mijn mening: "Direct de kogel geven", dan ben jij dus erger dan het probleem zelf.... er zijn mensen mishandeld, en jij wilt mensen dood maken, das erger. How to change them without becoming them, het aloude vraagstuk. Los daarvan, inderdaad dom tuig met het gewaarzijn van een dode mus.
Dagvlinder (3-8-2024 om 12:24)
Mijn mening: Zeg nu maar gewoon wat je wilde zeggen !! Inplaats van in stukken te schrijven. Laf , vies , goor ,TERING VOLK!!
Mijn mening (3-8-2024 om 10:49)
Laf , vies ,goor ter... v... is het. Direct de kogel geven lost alvast een hoop problemen op voor de toekomst. Ik zou graag een signalement hebben.
De hoge hoed (3-8-2024 om 09:41)
Het blijven zielige zwakke figuren die vanuit hun diepgewortelde minderwaardigheidscomplex mensen gaan aanvallen die bijvoorbeeld iets verkeerds tegen hun zeggen waardoor hun kwetsbare egootje gekwetst wordt en de leugen van perfekt zijn nirt in stand kan worden gehouden. Een echte man is niet zo slap en zou erboven staan. Hopelijk vinden ze deze kneus en geven ze hem TBS. Gewoon heropvoeden deze kleuters.
Cookie-instellingen beheren