Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Brandweer en politie onderzoeken oorzaak brand Arnemuiden

Toegevoegd: 03-08-2024, 14.20 uur
Door: Eugène Harthoorn

ARNEMUIDEN – De politie en brandweer doen onderzoek naar de brand waarbij vrijdagnacht een 52-jarige vrouw om het leven kwam. Een gedeelte van de omgeving van het incident is afgezet.

Specialisten van de brandweer en de Forensische Opsporing zijn sinds het begin van de middag bezig bij de woning aan het Bultengat in Arnemuiden. Handhavers van gemeente Middelburg hebben hiervoor een gedeelte van de Roompot en het Bultengat afgezet. Er wordt voornamelijk gekeken naar de oorzaak van de brand. Volgens Omroep Zeeland zouden buurtbewoners vermoeden dat de brand is ontstaan door een ontvlamde oplader. De politiewoordvoerder van regio Zeeland-West-Brabant kon hierover nog geen uitspraken doen omdat het onderzoek nog loopt.

Afgelopen nacht overleed een 52-jarige vrouw die woonachtig was in het hoekhuis. Er raakten ook drie andere personen gewond. De schade aan de woning is aanzienlijk.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (3-8-2024 om 18:51)
Het zou beter zijn wanneer mensen hun mond houden over oorzaken e.d als ze de feiten niet kennen.
job (3-8-2024 om 15:39)
verhouding electra-branden vs wietplantage-branden 4500 tegen 1 Toch wordt er voor wietplanten meer angst gezaaid. Want men geloofd dat alle electra goed gekeurd is...... Ieder zn geloof. Gisteren ging er hier in de flat een magnetron in de fik. De lucht die daar vannaf kwam was adembenemend
Cookie-instellingen beheren