Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

76-Jarige vrouw op E-bike vermist in Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 03-08-2024, 16.40 uur
76-Jarige vrouw op E-bike vermist in Oud-Vossemeer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OUD-VOSSEMEER – De politie is in Oud-Vossemeer en omgeving op zoek naar een oudere vrouw. De vrouw is te fiets. Met tips kan er naar 112 gebeld worden.

De politie deelde omstreeks 16.30 uur via Burgernet de oproep om uit te kijken naar de vrouw. De vermiste wordt gezocht in Oud-Vossemeer en omstreken. Het gaat om een vrouw van 76 jaar oud. De vrouw is 1.74 meter lang en heeft een gevuld postuur en kort bruin haar.

De vrouw is op een fiets van het merk Giant met grijze fietstassen vertrokken. Het gaat om een E-bike. De vrouw droeg op het moment van de vermissing een crêmewitte blouse met blauwe werkjes. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van deze vrouw mag naar 112 gebeld worden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren