Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Storing in koelkast kostte 52-jarige Arnemuidse het leven

Toegevoegd: 03-08-2024, 18.51 uur
Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf.
Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

ARNEMUIDEN – De politie heeft het onderzoek naar de oorzaak van de dodelijke brand in Arnemuiden afgerond. Vermoedelijk kostte een storing in een koelkast een 52-jarige vrouw het leven.

Afgelopen nacht werd Arnemuiden opgeschrikt door een grote brand aan het Bultengat. Binnen enkele minuten werd er opgeschaald naar een GRIP-1 situatie. De brand woedde in een garage van de twee-onder-één-kapwoning. Door de brand ontstond veel rookschade. Alle bewoners werden uit het pand gehaald. Eén van de bewoners, een 52-jarige vrouw, overleed door de brand. Drie mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht. In totaal zijn vijf mensen door het ambulancepersoneel onderzocht.

De politie deed vanmiddag onderzoek naar de toedracht van de brand. De politie laat in een persbericht weten dat vermoedelijk de oorzaak van de brand een storing in een koelkast is geweest. Er is in ieder geval vastgesteld dat er geen sprake is van een misdrijf.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (4-8-2024 om 15:52)
ja vlissinger....... denk zelf een beetje na. En. mocht u gelijk hebben vind u dan niet dat we dit moeten voorkomen..... Dan heb je wel de juiste info nodig. Wat rien bedoelt weet ik al helemaal niet (loze kreet)
Vlissinger (4-8-2024 om 11:52)
Mensen die vragen on het merk en model koelkast.... Misschien was die koelkast al wel 20 jaar oud en was die al lang aan vervanging toe.
Rien (4-8-2024 om 09:03)
Job, stel je niet zo aan.
Nn (3-8-2024 om 20:49)
Vreselijk Sterkte voor de nabestaanden
Joris (3-8-2024 om 20:05)
Zeer triest voor de familie van deze mevrouw. Wel zeldzaam dat een koelkast de oorzaak van een brand is, vaak zijn het wasdrogers waar kledingpluis door het verwarmingselement in brand vliegt. Wordt het merk, model en bouwjaar van de koelkast bekend gemaakt zodat de fabrikant een terugroepactie kan organiseren of consumenten hun exemplaar kunnen laten controleren? Herhaling voorkomen lijkt me wel belangrijk en kan zelfs levens redden.
job (3-8-2024 om 19:21)
leuk dat staatsbedrijfsmedia ons verteld welk merk zodat we (iets van kennis hebben) lol niet dus....... een merk of type had handige info geweest nou weten we net niks zoals altijd
Cookie-instellingen beheren