Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Kindje onderzocht na ongeval in Vlissingen

Toegevoegd: 03-08-2024, 22.20 uur
Het kindje hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Het kindje hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn zaterdagavond ingezet voor een ongeval in Vlissingen. Er werd een kindje medisch onderzocht.

Het ongeval werd omstreeks 21.30 uur gemeld op de Koudekerkseweg. Op het parkeerterrein van het Admiraal de Ruyterziekenhuis stond een witte personenauto. Daarin zat een gewond kind. Deze werd medisch onderzocht.
 

Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Wat er precies gebeurd is, is nog onbekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (3-8-2024 om 23:10)
Ik vermoed dat toeristen hun van de fiets gevallen kindje wilden laten nakijken in het ziekenhuis. Overal borden en pijlen die naar het ADRZ, het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis, wijzen en dan sta je voor een gesloten deur omdat het alleen maar een spreekuurlocatie op doordeweekse dagen is. De term ziekenhuis en de borden met de H kunnen beter verwijderd worden om misverstanden te voorkomen.
Cookie-instellingen beheren