Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (25) aangehouden voor mishandeling meisje (11) in Vlissingen

Toegevoegd: 04-08-2024, 10.45 uur
De politie heeft een 25-jarige man uit Vlissingen aangehouden op verdenking van mishandeling.
De politie heeft een 25-jarige man uit Vlissingen aangehouden op verdenking van mishandeling.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft een 25-jarige Vlissinger aangehouden voor de mishandeling op de Aagje Dekenstraat. Bij de mishandeling raakte een 11-jarig meisje gewond. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Rond 21.30 kreeg de politie een melding van een mishandeling. Een meisje zou samen met haar vader door de Aagje Dekenstraat hebben gelopen toen een man uit het niets tegen haar borst trapte. Dat gebeurde ter hoogte van een supermarkt. Door die trap viel ze, waarna ze met haar hoofd tegen een stalen buis zou zijn gevallen. Het meisje is door de ambulance gecontroleerd.  De 25-jarige verdachte kon even later bij het Bellamypark worden aangehouden.

De politie vraagt mensen die het zagen gebeuren of die camerabeelden hebben om zich te melden. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844.

 

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (6-8-2024 om 20:28)
Die had opgevangen moeten worden in een condoomgebruik om vervolgens weg te gooien.
Vlissinger (4-8-2024 om 17:33)
En weer zo'n empathieloze lege doorgedraaide gek die er op los schopt zonder enige reden. De rechter zal wel weer mild reageren. Arme dader, ik zie dat je tranen hebt en dat je veel spijt betuigd omdat je even niet zo lekker in je velletje zat. Nou, gelukkig ben ik hooggeschoold, dus zal ik rekening met jou houden en je een lekker mild strafje geven. Maar volgende keer niet meer doen he? Dat meisje heeft hier misschien haar leven lang last van en het vertrouwen in de mensheid heeft bij haar ook een deuk opgelopen. Veel sterkte voor haar. Opsluiten met TBS die narcisten en psychopaten die alleen maar leven voor het mishandelen van anderen voor eigen gewin en macht. Waardeloze figuren met het gefrustreerde gevoelsleven van een kleuter.
job (4-8-2024 om 16:42)
Eerst vierendeelde we dit soort gedragingen. Toen kwam de verlichting en verantwoording in de samenleving. We zorgde voor elkaar als samenleving en dat mocht geld kosten. Als ik mensen als bram zie reageren lijken we weer de donkere kant te willen kiezen........ jammer van alle kennis die we hebben gehad. gebruikte de dader medicijnen???
Franky (4-8-2024 om 16:33)
Eerst je kleine, daarna die hufter die dit gedaan heeft. Sterkte aan de kleine en ouders. Als vader had ik dit …. Zodanig aangepakt dat ik ook vast zou zitten.
bert kaiser (4-8-2024 om 15:48)
mijn eerste reactie zou ook zijn om de dader te pakken , maar de zorg om je dochter is belangrijker , hoop dat het goed met haar gaat .
bram goeree (4-8-2024 om 15:25)
de wereld word steeds gezelliger .er lopen meer en meer idioten buiten die opgesloten moeten worden .maar wanneer hij voor de rechter moet komen zal hij het wel op een ''moeilijke'' jeugd steken of zoiets .het recht systeem is volledig naar de kloten daarom kom je steeds meer van zulke idioten tegen .en voor de politie is het dweilen met de kraan open zo .maar hopen dat dit meisje er niet teveel aan over gehouden heeft .beterschap gewenst
Cookie-instellingen beheren