Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 95 km

Forse schade bij botsing Westkade Sas van Gent

Toegevoegd: 04-08-2024, 16.18 uur
Door: Eugène Harthoorn

SAS VAN GENT – Een medewerker van de ambulancedienst heeft zondagmiddag een persoon onderzocht die betrokken was bij een botsing op de Westkade bij Sas van Gent. De schade aan de voertuigen was aanzienlijk.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14.45 uur ter hoogte van de parkeergelegenheid bij de Albert Heijn en de Lidl. Op de voorrangskruising had een botsing plaatsgevonden tussen een Nederlandse en een Belgische auto. Twee eenheden van de politie en een rapid responder van de ambulancedienst kwamen ter plekke.

Ter plaatse is één van de betrokkenen medisch onderzocht. Vervoer naar he ziekenhuis bleek gelukkig niet nodig. De beide auto’s liepen forse schade op en moesten geborgen worden door bergingsbedrijf Kuzee. Door het ongeval ontstond er een flinke verkeerschaos. Deze werd onder handen genomen door een verkeersregelaar uit Sint Kruis.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (5-8-2024 om 07:05)
Op deze parkeerplaats wordt vaak net als op andere vol gas gegeven. Mensen die dan deze op willen rijden worden dab verrast door zo 'n coureur die dank dat hij het circuit af komt. Op parkeerplaatsen stapvoets. Er lopen e fietsen daar ook mensen
Fred Jansen (4-8-2024 om 23:54)
``Deze werd onder handen genomen door een verkeersregelaar uit Sint Kruis``! Dichterbij was er niemand te vinden?? De volgende keer iemand uit Limburg??
bert kaiser (4-8-2024 om 22:40)
ruimte genoeg , dus waarom geen in en uitvoegstroken , ach ja wie ben zuunig , maar wel verkeerd zuunig
fietser (4-8-2024 om 18:55)
Heeft nog lang geduurd. Voorrangsfoutje. Van de week nog staan kijken en ging allemaal goed. En nu gelukkig nog redelijk goed afgelopen, Fors wat blikschade. Sterkte allemaal.
Ineke (4-8-2024 om 18:05)
Er wordt daar ook soms mega hard gereden. We zetten net onze winkelwagen weg en hoorde de klap. En natuurlijk weer een BMW rijder.
Cookie-instellingen beheren