Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 95 km

Drie gewonden en vier arrestaties na steekpartij

Toegevoegd: 04-08-2024, 17.59 uur - Update: 04-08-2024, 21.01 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zondag vier personen aangehouden naar aanleiding van een steekincident. Drie personen blijken gewond te zijn geraakt, zo meldt de politie.

Rond 16.00 uur kreeg de politie een melding dat er in de Vroonstraat in Serooskerke op Walcheren een man gewond zou zijn geraakt bij een steekincident. Hij zou vervolgens naar de Macarestraat in het dorp zijn gegaan. “De drie verdachten bleken er vandoor te zijn gegaan in twee auto’s. Agenten troffen deze later aan op de Schroeweg in Middelburg”, zo vertelt de politie.

Nader onderzoek wees uit dat twee van de drie gevluchte mannen ook snijwonden hadden. De verdachten in Middelburg hadden twee auto's met Roemeens kenteken bij zich. Deze zijn opgehaald door een bergingsbedrijf. Over de aanleiding van het incident is nog niets bekend. “Het lijkt om een conflict te gaan tussen vier mannen. Twee zijn er naar het ziekenhuis gebracht. Alle vier zijn ze aangehouden. We doen onderzoek naar wat er precies is gebeurd”, aldus de politie.

Foto's




Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (5-8-2024 om 19:27)
@Jaap Dat moet je zeggen tegen de mensen die de mensebn uit de door jou genoemde pulplanden aan het werk zetten en met een beetje pech uitbuiten.
Michelle (5-8-2024 om 14:13)
Dat klopt @Rne, maar die kan je niet terugsturen want het zijn Nederlanders. Je kan ze natuurlijk wel aanpakken!
Jaap (5-8-2024 om 11:30)
Laat ze hun ruzie’s uitvechten in de pulplanden waar ze vandaan komen en ver weg blijven van Zeeland, de provincie is al meer dan genoeg vervuild met van alles en nog wat.
Rene (5-8-2024 om 08:23)
Iedereen lijkt hier te vergeten dat er in deze provincie genoeg Zeeuwen rondlopen die een veroordeling door justitie verdienen. Die mogen ze van mij ook goed en hard aanpakken, daarin maak ik geen onderscheid.
Ria (5-8-2024 om 07:44)
Herstel: eilanden!
Ad Jonkers (4-8-2024 om 21:05)
De criminele wereld heeft Zeeland ontdekt.
Cookie-instellingen beheren