Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Fatbiker ernstig gewond na valpartij Kattendijke

Toegevoegd: 05-08-2024, 00.41 uur
Door: Eugène Harthoorn

KATTENDIJKE – Een 23-jarige man is zondagavond bij Kattendijke ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval met een fatbike. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar Rotterdam gebracht.

Het ongeval gebeurde zondagavond omstreeks 20.50 uur op de Monnikendijk tussen Kapelle en Kattendijke. Door onbekende oorzaak raakte de jongeman ten val met zijn fatbike en raakte ernstig gewond. Vanwege de aard van het letsel werd er naast de ambulance ook een traumahelikopter opgeroepen.

De medewerkers van de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team hebben zich ontfermd over de zwaargewonde jongeman. Hij is na een medisch check per traumahelikopter naar Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gevlogen.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (5-8-2024 om 12:28)
@Ik Volledig mee eens, deze voertuigen vormen een gevaar voor bestuurders van alle leeftijden én voor overige weggebruikers.
Vlissinger (5-8-2024 om 11:20)
Er staat duidelijk dat hij 23 is, ook is niet bekend of het probleem door te snel rijden komt.
henky (5-8-2024 om 11:18)
Een 23-jarige man is zondagavond bij Kattendijke ernstig gewond je zou denken dat hij meer verstand had
wallie (5-8-2024 om 10:58)
Laat even foto's zien van de fatbike en de bestuurder in de kreukels, misschien dat men dan beetje verstand gaat gebruiken.
Ik (5-8-2024 om 09:09)
Die dingen zouden ze moeten verbieden,hier zijn er kinderen van 13 jaar die vliegen met een vaart overal door zonder helm. Ze rijden geen 25km per u. Ik snap zulke ouders niet.
Cookie-instellingen beheren