Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inzittende camper N254 Ritthem medisch onderzocht

Toegevoegd: 05-08-2024, 17.51 uur - Update: 06-08-2024, 17.11 uur
Het slachtoffer is medisch onderzocht.
Het slachtoffer is medisch onderzocht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM - Een medewerker van de ambulancedienst heeft maandagmiddag een inzittende van een camper medisch onderzocht op de N254 bij Ritthem.

De politie en ambulancedienst werden omstreeks 17.20 uur opgeroepen voor een melding van een verkeersongeval op het viaduct over de A58, op de Sloeweg Noord. Van een ongeval bleek ter plekke geen sprake te zijn. Wel bleek zich in een camper iemand te bevinden die medische klachten had.

Volgens de politie was de tank van de camper leeg en stond het voertuig daarom op de vluchtstrook. Eén van de inzittenden, een man, werd volgens de politie benauwd en moest daarom worden onderzocht door de ambulancedienst.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motormuis (6-8-2024 om 15:28)
Tja, met een lege tank en portemonee is niet echt handig!! Kan alleen boos op zichzelf zijn, volgens mij!!
Corina (6-8-2024 om 10:55)
Eigenaar heeft onder facebook gereageerd, dachten dat ze pech hadden, wegslepen vonden ze te duur, hadden geen water en geld, uiteindelijk gratis naar de Mortiere boulevard gesleept door Kuzee op verzoek van de politie. Blijkt dat ze zonder diesel stonden en geen geld hadden, daar wachten ze nu schijnbaar op. Zijn boos op politie etc dat die geen water konden geven en boos op dit artikel. Het is weer een groot voorbeeld van hoe je niet zonder pechhulp verzekering op pad moet gaan.
Wallie (6-8-2024 om 09:51)
Hey mannnnnn, don't worry, ga gewoon lekker heppy wezen.
Erica (5-8-2024 om 22:44)
De camper stond er vanmorgen om 08.30u al en om 14.00u nog op dezelfde plek. Vond het bijzonder... Een man liep er rond en stonden spulletjes bij (boodschappenmandje enz) leek me een aparte plek om een hele dag stil te staan. Bijzonder verhaal!
Saartje (5-8-2024 om 21:41)
Die camper heb ik zien staan op 't viaduct. Stonden wat spullen achter, iets van een stoeltje? Niets gezien wat op een ongeval leek.... Valt me nu op, camper heeft een aparte kleur
Cookie-instellingen beheren