Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Burgemeester Terneuzen sluit twee drugspanden

Toegevoegd: 06-08-2024, 11.30 uur
Burgemeester Terneuzen sluit twee drugspanden
© Foto: Gemeente Terneuzen
Door: Dennie Minderhoud

TERNEUZEN - De Terneuzense burgemeester Erik van Merrienboer heeft eind juli twee panden gesloten vanwege drugsovertredingen. Het betreft een woning aan de Verlengde van Steenbergenlaan in Terneuzen en een loods aan de Stroodorpestraat in Sluiskil.

Eind december werd volgens de gemeente Terneuzen in de woning aan de Verlengde van Steenbergenlaan 4,4 gram hasj, 573,1 gram 3-CMC, 48,4 gram MDMA, 215,3 gram ketamine en 573 XTC-pillen aangetroffen. Begin februari werd in Sluiskil 5,4 gram cocaïne en 111,9 gram hasj aangetroffen. De panden zijn voor respectievelijk drie en zes maanden gesloten.

De bestuurlijke maatregelen zijn genomen op basis van artikel 13b Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. De burgemeester kan op basis hiervan een pand sluiten na het aantreffen van handelshoeveelheden drugs. Het doel van sluiting is om een einde te maken aan de situatie (aanloop) en herhaling te voorkomen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bennie (6-8-2024 om 15:23)
Komt de oranjebuurt in Axel ook nog een keer in zicht bij onze dienders, ? waarvoor veel respect
Peter (6-8-2024 om 12:57)
Wanneer men herhaling wil voorkomen, dan moeten ze deze "dope handelende honden" met een scalpel helpen, met eigen verdovende middelen onder het mes, dan laten ze dit in het vervolg wel uit de bol. De boel op slot voor een paar maanden en weer verder mensen ziek maken ?
Cookie-instellingen beheren