Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gecrashte scooterrijder reed mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 06-08-2024, 17.27 uur
Van de scooterrijder werd in het ziekenhuis bloed afgenomen.
Van de scooterrijder werd in het ziekenhuis bloed afgenomen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Dennie Minderhoud

GOES - De persoon die gisteren met spoed naar een ziekenhuis werd gebracht na een scooterongeluk in Goes, reed mogelijk onder invloed van verdovende middelen. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer reed rond kwart voor negen 's avonds over de Troelstralaan in de buurt van het Shell-tankstation tegen een lantaarnpaal, waardoor hij ernstig gewond raakte. Een ambulance en een traumahelikopter werden opgeroepen om de persoon te behandelen. De helikopter kwam echter niet meer ter plekke, de gewonde werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het slachtoffer scooterrijder is in het ziekenhuis bloed afgenomen omdat wordt vermoedt dat hij onder invloed van zowel alcohol als drugs reed ten tijde van het ongeluk, zo laat de politie de politie weten. Het bloed van de man zal in een laboratorium worden onderzocht om vast te stellen of en zo ja in welke mate de persoon onder invloed verkeerde.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (7-8-2024 om 08:22)
Hoewel ik de achtergrond van dit ongeluk niet ken wil ik wel kwijt dat toen ik jong was er ook werd geblowd. Op een feestje of zo. Niet iedere dag. Als ik tegenwoordig de jeugd bezig zie dan vraag ik mij oprecht af hoe die gasten later iets gaan toevoegen in en aan de maatschappij. Iedere dag is het blowen, pilletjes, lachgas... de hersen -en andere beschadigingen stapelen zich op. Het is te triest voor woorden wat wij hier in Nederland allemaal tolereren. Ook zo'n fout uit het verleden waar wij nog lang last van krijgen.
VdVonck (6-8-2024 om 20:25)
Geen verrassing! Lekker blowen en zuipen bij het bankje (onder de balkons van ouderen). Daarna 'stoer' op het achterwiel rond scheuren. Vorige week kwam de stumper met de hoorntjes op zijn helm ook recht op me af, verbaasd dat ik niet opzij ging. Op fb verdedigen zijn vriendjes alles. Triest geval
Cookie-instellingen beheren