Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Douane onderschept voor 4,6 miljoen euro aan cocaïne

Toegevoegd: 06-08-2024, 18.42 uur
De aangetroffen lading drugs.
De aangetroffen lading drugs.
© Foto: Douane
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een bedrijf in de haven van Vlissingen heeft de douane vrijdag 61,5 kilo cocaïne onderschept. De drugs hadden een straatfwaarde van 4,6 miljoen euro, zo meldt het Openbaar Ministerie (OM).

Volgens het OM waren de drugs afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en onderweg naar een bedrijf in België. Ze waren verstopt in de flappen van dozen met bananen en werden na onderzoek vernietigd.

De politie en de Koninklijke Marechaussee hebben ondersteuning verleend bij het beveiligen van het terrein waarop de drugs werden aangetroffen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wallie (7-8-2024 om 14:12)
Je zou ook de lading kunnen volgen en de personen oppakken voor wie de coke uiteindelijk bestemd is. Nu zijn ze slechts 1 partij kwijt en niemand opgepakt. Kansloos.
Emergo (7-8-2024 om 12:30)
@Exportzeeuw Ongetwijfeld heb je konkreet bewijs voor je laatste 11 woorden anders zou je die onzin niet uitkramen.
exportzeeuw (7-8-2024 om 08:39)
@ bert kaiser, de medische wereld ( ziekenhuizen) kunnen daar wel wat mee hoor. er staat dat alles vernietigd wordt. ik geloof daar geen r33t van. er zal vast een deel worden vernietigd ,maar er zijn echt wel mensen ( overheid) die er beter van worden.
Ad Jonkers (6-8-2024 om 20:02)
De bananen zijn weer terug na enkele weken afwezigheid. Goede vangst!
bert kaiser (6-8-2024 om 19:22)
is daar nou nooit eens iets nuttigs van te maken ?
Cookie-instellingen beheren