Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boete na geluidsoverlast: 'Een discotheek was er niks bij'

Toegevoegd: 07-08-2024, 00.53 uur
Boete na geluidsoverlast: 'Een discotheek was er niks bij'
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdagavond in Vlissingen ingegrepen toen twee mannen wel erg harde muziek aan hadden gezet. Het duo kreeg een bekeuring.

Voorbijgangers attendeerden surveillerende agenten op het feit dat vanuit de Koopmanshaven luide muziek te horen was. Toen de politie poolshoogte ging nemen, bleek de housemuziek niet te missen.

"De muziek was al hoorbaar op het Bellamypark. Een discotheek was er niks bij", zo vertelt de politie op Instagram. De mannen kregen volgens de Vlissingse wijkagenten een dikke bekeuring. "Je hoort nou eenmaal rekening te houden met anderen", aldus de politie.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikki (7-8-2024 om 14:37)
zijn niet alleen buren. wat denk je van al die aso"s die in de nacht onder je raam staan in hun autootjes met keiharde muziek.
Jac (7-8-2024 om 14:31)
Alles moet maar kunnen vandaag de dag. Beetje rekening met elkaar houden lijkt steeds moeilijker te worden. Als IKKE het maar naar zijn zin heeft de rest ach..... Kudus voor de politie.
De hoge hoed (7-8-2024 om 12:17)
Inderdaad Mirjam. Domme horken die in hun eigen bekrompen wereldje leven. Maar mooi dat de politie werk van hun maakt. En doen ze het weer, dan kan het zomaar eens zo zijn, dat hun apparatuur in beslag wordt genomen. Ik kan ook iedereen die dat soort gestoorde buren heeft aanraden opnames te maken van hun muziek of pesterijen. Dat kan later zo nodig in je voordeel uitpakken. Zeker als het om huurwoningen gaat.
Jaap (7-8-2024 om 10:22)
Rekening houden met anderen is wel een dingetje tegenwoordig, het egoïsme zit diep geworteld in de maatschappij. Ook niet verbazingwekkend dat Vlissingen met dit aso-gedrag weer eens op de kaart staat. Ze hadden die gasten een kwartiertje onder water moeten houden in de Koopmanshaven.
Vlissinger (7-8-2024 om 08:51)
Dit soort lompe ego's vertonen precies hetzelfde gedrag als hun ouder(s). Namelijk geen rekening houden met anderen. Dat domme gedrag wordt in stand gehouden door een falende opvoeding. Hopelijk krijgen ze zelf geen kids, dan is de wereld weer een stukje beter. Ik heb ook zo'n hersenloze buur gehad en als hij een gezellige nacht had gehad met veel lawaai, liet ik hem slapen op klassieke muziek. Dat kon zijn simpele hersentjes niet aan en hij was al snel verhuisd. Anders had ik ook de politie gebeld.
Miriam (7-8-2024 om 07:11)
En dat begrijpen sommige niet het rekening houden met anderen.. de rust respecteren van anderen.
Cookie-instellingen beheren