Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jumbo Nieuwerkerk tijdje dicht vanwege melding lekkage

Toegevoegd: 07-08-2024, 08.34 uur - Update: 08-08-2024, 00.31 uur
De brandweer verrichtte metingen
De brandweer verrichtte metingen
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - De Jumbo-supermarkt in Nieuwerkerk is vanochtend niet open gegaan nadat was ontdekt dat mogelijk sprake was van een lekkage van een gevaarlijke stof.

De brandweer werd rond 07.40 uur opgeroepen om metingen te doen bij de supermarkt aan de Polderweg. De Jumbo, die normaal om 08.00 uur de deuren zou openen, bleef uit voorzorg gesloten. Rond 08.25 uur kon de winkel weer worden vrijgegeven omdat intussen was gebleken dat van een lekkage geen sprake was. 

Een maand geleden moest dezelfde winkel ook al een poosje worden gesloten. Destijds bleek een leiding van een koelsysteem gescheurd te zijn. Vandaag was een storing in het meldingssysteem de boosdoener.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren