Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 243 km

Persoon al drie uur op dak asielzoekerscentrum Goes

Toegevoegd: 07-08-2024, 19.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De hulpdiensten zijn al meer dan drie uur in actie vanwege een persoon die op het dak van het asielzoekerscentrum in Goes is geklommen.

Volgens een woordvoerder van de politie zit de man al sinds 15.50 uur op het dak Anthony Fokkerstraat. Hij zou niet suicidaal zijn maar zijn onvrede willen uiten over zijn situatie. Soortgelijke situaties hebben zich eerder ook al voorgedaan bij opvanglocaties Reynaertland in Hulst en Marinekazerne Vlissingen.

De politie is met meerdere eenheden ter plaatse en probeert de man door middel van gesprekken veilig naar beneden te krijgen. Een ambulanceteam staat paraat. Een opgeroepen brandweereenheid uit Breda die een reddingskussen bij zich had, is inmiddels weer vertrokken.

Op de locatie in Goes beschikt het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) over in totaal 450 opvangplaatsen: 370 reguliere en 80 speciaal bedoeld voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen (amv).

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (7-8-2024 om 19:48)
ach , dat gaat hem vanzelf vervelen
Goesenaartje (7-8-2024 om 19:42)
Lekker laten zitten.
Joop (7-8-2024 om 19:26)
Geen aandacht aan schenken. Dan is de lol er snel af en komt die vanzelf wel weer naar beneden.
Connie (7-8-2024 om 19:25)
Hij uit zo zijn onvrede ???? 3 uur lang de hulpdiensten bezig houden voor zoiets ? Hij is er opgeklommen, komt hij er ook zelf maar weer af !
Hotel (7-8-2024 om 19:25)
Volgens mij is dit gewoon een hotel. Gelijk uitzetten, bij dit gedrag geef een voorbeeld aan de rest.
Cookie-instellingen beheren