Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt in sloot naast talud A58, één gewonde

Toegevoegd: 08-08-2024, 00.48 uur
Door: Dennie Minderhoud

'S-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeluk op de A58 bij 's-Heer Arendskerke is een auto van de weg geraakt. Het voertuig raakte hierbij zwaar beschadigd, de bestuurder is per ambulance afgevoerd.

Om 23.05 uur werd melding gemaakt van een ongeval op de A58 waarbij een personenauto van de weg geraakt zou zijn. Aanvankelijk werden meerdere brandweereenheden, een ambulance en de politie gealarmeerd. Het voertuig bleek van de weg te zijn gereden en in de lager gelegen sloot te zijn beland. De brandweer kwam ter plaatse, maar aangezien er geen sprake was van een beknelling konden zij snel weer terug naar de kazerne.

De bestuurder is door de ambulancedienst naar een ziekenhuis gebracht. Over de verwondingen van de bestuurder is nog niets bekendgemaakt. Een getuige verklaarde dat een tweede voertuig betrokken zou zijn geweest bij het ongeval maar dat deze zou zijn doorgereden. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de zwaar beschadigde auto uit de sloot getakeld. Rond 00.30 uur was de snelweg weer helemaal vrij.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans Weststrate (8-8-2024 om 16:22)
Een geluk voor velen: het geknetter van de ",ferrari" is voorbij, zo te zien rijp voor de schredder, heb geen medelij met de bestuurder-eigenaar. Zonder een ander erbij te betrekken is het overlast vereden tijd, hoop dat er nog meer zo mogen volgen, opgeruimd staat netjes
Hein (8-8-2024 om 09:06)
Waarom verbaast het me niet dat je heel vaak type auto's ziet, zoals volkswagen golf en in deze bmw en audi's. Blijkbaar niet beheersbaar voor sommige chauffeurs. Ik denk net te zachtjes gereden.
Jaap (8-8-2024 om 08:34)
Het is een deel van de A58 waar veel automobilist en zich niets aantrekken van de de verkeersregels. Overdag houdt een enkeling zich aan de maximale snelheid en s’avonds gaat het gas erop. Nederland is veel te klein om te scheuren met de auto. Dat besef komt pas als je regelmatig de grens over gaat.
Cookie-instellingen beheren