Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 127 km

Vrouw begeeft zich in dode hoek vrachtwagen, raakt lichtgewond

Toegevoegd: 08-08-2024, 12.52 uur
Vrouw begeeft zich in dode hoek vrachtwagen, raakt lichtgewond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BRESKENS – Een vrouw is vanmorgen lichtgewond geraakt in Breskens nadat zij door een vrachtwagen werd geraakt.  De vrouw begaf zich in de dode hoek van een vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde donderdagmorgen omstreeks 10.10 uur op de kruising van de Weijkmanlaan en de Dokter Broodmanstraat. De vrouw werd volgens de politie geraakt door een vrachtwagen omdat zij in de dode hoek van de chauffeur zich begaf.

De vrouw liep licht handletsel op en is medisch onderzocht door de ambulancedienst.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motormuis (8-8-2024 om 18:35)
Wat alle weg en voetpad gebruikens moeten doen is: anticiperen!!!
p de Voldere (8-8-2024 om 17:06)
Loes ,u bent niet op de hoogte van deze vrachtwagen want het was een vuilnisophaalauto nu voor plastiek die in een bocht stil stond en mevrouw met een elektrische fiets met snelheid om de hoek ging Indien deze auto achteruit ging is een zeer duidelijk signaal te horen wat verplicht is dat hij achteruit rijdTevens rijden zulke autos niet te hard zoals u suggureerd want dat is onmogelijk bij het ophalen van plastiek of wat anders en uw andere stelling klopt volledig niet Denk goed na voordat u iets zegt en schrijft en wat de werkelijkheid is
Saartje (8-8-2024 om 15:39)
@Loes Wat een onwijs domme opmerking!! Als je in de dode hoek van een auto zit (kan ook bij een luxe auto) kán je geen contact maken met de chauffeur. Het heet niet voor niets dode hoek! Je opmerking over de chauffeurs is zeer onprofessioneel. Ga maar eens kijken bij een rijschool en laat je de dode hoek uit leggen, dan zeg je nooit meer zoiets doms!
Barre Gaander (8-8-2024 om 14:18)
@Loes, zef a kji in un ' vrachtwagen ' gezeetn? Der sta " Vrouw begeeft zich in dode hoek vrachtwagen "... Eem un korte beschrieving va ome Google: " Dode hoeken zijn die ruimten rond een voertuig die de chauffeur vanuit het voertuig niet kan waarnemen ". Te jiste, kaj va daaruut nwooit wogcontact bie de chauffeur kriegen. Te twidduh, aj in de dooie oek zit, zie de chauffeur joe nie en dus ha deezn voo, e niks te maakn bie " vinden dat ze dat ze altijd voor mogen "! Te derde, e niks bie onbekwaamheid te maakn, onbekwaam zou zin, a ter iemand recht vo de waagn sta, wogcontact e en dan vol op da rechter pedaal trap. Allih, hopelijk ist wat duudelikker vo je, of ktuup kji in un cabine, da za et we duudelijk zin
Loes (8-8-2024 om 13:01)
Altijd proberen oogcontact te krijgen maar er zijn tegenwoordige huidige chauffeurs die vinden dat ze dat ze altijd voor mogen en rijden met een vaart door. Dat noem ik onbekwaamheid.
Cookie-instellingen beheren