Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Voetgangster aangereden Kwekerijweg 's-Heer Abtskerke

Toegevoegd: 08-08-2024, 19.38 uur
Door: Eugène Harthoorn

’S-HEER ABTSKERKE – Een vrouw is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Kwekerijweg bij ’s-Heer Abtskerke. De politie onderzocht het ongeval.

De wandelende vrouw werd omstreeks 17.45 uur door een zwart busje aangereden in de polder. De vrouw raakte ernstig gewond. Meerdere ambulances en politie-eenheden werden opgeroepen. Naast deze hulpdiensten werd ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen. Dit team is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen.

De vrouw is volledig gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. In de tussentijd heeft de politie de familie van het slachtoffer in kennis gesteld. Agenten van Team Verkeer hebben onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval. Daarnaast zijn er meerdere getuigen gehoord.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (9-8-2024 om 19:24)
Welke aannames doet Marie allemaal J? Ze loopt er zelf zegt ze en ziet regelmatig auto's te hard rijden. Dat is geen aanname. Ze zegt dat je er 60 mag rijden en dat dat naar haar mening te hard is: dat mag je vinden.. Verder zegt ze dat het een busje is, en dat klopt. Zie de foto's.
J en J (8-8-2024 om 21:28)
J. ik geef Marie wel gelijk...er word veel hard gereden en dan dan heb je weinig rijd om te handelen. Ik loop zelf ook veel ze scheuren af en toe voorbij net of ze je niet zien. Grotendeels rijdt gewoon te hard en willrn hun snelheid niet beperken bij het beperken.
J (8-8-2024 om 20:33)
Precies Marie, je bent er niet bij geweest dus dan kan je beter je mond houden met al je aannames.
Marie (8-8-2024 om 20:07)
Ben er niet bij geweest maar als bewoner van de buurt en er daardoor ook veelvuldig loop, weet ik hoe hard auto’s daar rijden. Wettelijk 60 (is al best hard op dit soort wegen) maar daar houden weinigen zich aan. En sorry, het is ook weer een busje….. Ik hoop dat het meevalt met het slachtoffer. Heel veel beterschap.
Cookie-instellingen beheren