Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 188 km

Brandweer Scharendijke heeft twee nachtelijke inzetten

Toegevoegd: 09-08-2024, 11.48 uur
De containerbrand in Scharendijke.
De containerbrand in Scharendijke.
© Foto: Brandweer Scharendijke
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - De brandweer van Scharendijke is vannacht twee keer ingezet. De eerste inzet was bij een schip waar water in stond, de tweede melding betrof een containerbrand.

Rond 00.15 uur werd hulp van de brandweer gevraagd nadat was ontdekt dat in jachthaven Den Osse in Brouwershaven een schip water maakte. Met behulp van een dompelpomp werd water uit het schip gepompt.

Tijdens de werkzaamheden werd gemeld dat in Scharendijke brand woedde in een container met hout. De pomp werd achtergelaten en de brandweer reed door naar de container om deze te kunnen blussen.

Na het blussen keerde men terug naar het schip. Het lek was inmiddels gevonden en de inzet van een geleende pomp bleek voldoende om de nacht door te komen zodat later reparatie kon plaatsvinden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren