Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Rijbewijs ingenomen tijdens verkeerscontrole

Toegevoegd: 10-08-2024, 04.49 uur
Rijbewijs ingenomen tijdens verkeerscontrole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Politieagenten hebben vannacht tijdens een onopvallende surveillance in de gemeente Sluis meerdere hardrijders betrapt. In één geval werd het rijbewijs ingenomen.

Omdat er weinig incidenten waren kon de politie extra aandacht besteden aan het handhaven van de verkeersregels. Dit resulteerde onder meer in twee boetes voor het doorhalen over een doorgetrokken streep. Ook werden drie hardrijders betrapt. Twee van hen kwamen er vanaf met een bekeuring, de ander is zijn rijbewijs kwijt.

én weggebruiker reed tussen de 30 en 35 kilometer per uur te hard. Een ander deed daar nog zo'n tien kilometer per uur bovenop. De derde persoon overschreed de maximumsnelheid met 50 tot 55 kilometer per uur. Bij deze bestuurder werd het rijbewijs ingenomen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (10-8-2024 om 08:43)
Ik blijf erbij, een Agent in burger is goud waard !!! Op een dag zie je tientallen bellers op fiets en auto, en de aso rijders. Fatbikes in winkelcentrum tussen voetgangers enz. Zien die een opvallende auto, gaat de tel snel even weg. Meer blauw op straat is goed voor ongevallen en bijstand, maar niet voor de pakkans.
Cookie-instellingen beheren