Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man belandt met scootmobiel in sloot Terneuzen

Toegevoegd: 10-08-2024, 10.37 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is zaterdagochtend een man gewond geraakt toen hij met zijn scootmobiel in een sloot belandde. De brandweer heeft de scootmobiel geborgen.

De man belandde rond 09.00 uur door onbekende oorzaak in een sloot achter het Total-tankstation aan de Meester F.J. Haarmanweg. De ambulancedienst ontfermde zich over het slachtoffer en bracht dit met onbekend letsel over naar een ziekenhuis.

De aanwezige politieagenten konden de scootmobiel niet zelf naar boven trekken en daarom werd de hulp ingeroepen van de brandweer. Vanuit Hoek kwam een haakarmwagen ter plekke en deze wist de scootmobiel eenvoudig op het droge te takelen.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (11-8-2024 om 09:10)
fred : het werkt het zelfde als elektrisch gereedschap ,als je de schakelaar van het gereedschap indrukt dan doet het precies wat het moet doen, het gaat bewegen en als je de schakelaar weer los laat dan stopt het gereedschap en dat is veiliger dan dat het blijft bewegen als je het los laat zoals jij het graag wil zien .
fred (10-8-2024 om 18:16)
ons hele leven lang hebben we geleerd, fiets scooter enz. als je ergens in nijpt stopt het ! als je daar vervolgens daar niet meer mee kunt rijden koop je een scootmobiel en warempel als je daar ergens in nijpt gaat de rommel rijden !! dit is goed gekeurd door het RDW , dit verklaart in mijn ogen de meeste ongelukken , in een paniek reactie nijpen onze oudjes in de 'rem ' verbieden die rommel of ombouwen, simpele oplossing 'gas 'geven met een draai handle en bij voorkeur rechts !!
bert kaiser (10-8-2024 om 12:42)
wat een onzin , naast de Total zit kuzee die tillen alles
Henk (10-8-2024 om 11:23)
Had Kuzee dit klusje niet kunnen klaren? Die zitten pal naast dit tankstation.
Cookie-instellingen beheren