Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenners gewond bij valpartij IJzendijke

Toegevoegd: 11-08-2024, 12.02 uur
Wielrenners gewond bij valpartij IJzendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

IJZENDIJKE - Twee wielrenners zijn zaterdagochtend ten val gekomen op de parallelweg van de Middenweg (N61) bij IJzendijke. Beide personen zijn per ambulance afgevoerd naar Belgische ziekenhuizen.

Omstreeks half 11 kwam de eerste wielrenner ten val. De wielrenner die achter hem reed, viel op zijn beurt weer over de al gevallen wielrenner. De fietser die als eerste viel is een 53-jarige man uit België. Het tweede slachtoffer is een 58-jarige man, eveneens afkomstig uit België. Beide personen raakten hierbij gewond en zijn naar ziekenhuizen in België gebracht.

De oorzaak van de eerste val wordt volgens de politie nog onderzocht. Mogelijkerwijs heeft een put in het wegdek de valpartij veroorzaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vreemd (12-8-2024 om 18:27)
Vreemd genoeg geen enkele reactie op het bericht waar een wielrenner door een auto aangereden is, waar de auto schuldig is (https://www.hvzeeland.nl/nieuws/59929-wielrenner-lichtgewond-bij-botsing-vlissingen/). Vrij selectief alleen reageren op iets waar het _lijkt_ dat de wielrenner zelf schuldig is.. "De leegte van die levens schokt me" - Tim Krabbé
Emergo (12-8-2024 om 15:46)
Opmerkelijk dat geen enkele reactie gaat over dit gebeuren zelf maar wel weer de bekende generalisering vann die "vreselijke" wielrenners. "Mogelijkerwijs heeft een put in het wegdek de valpartij veroorzaakt"., niet gelezen zeker. Kortom veel geschreeuw maar weinig wol .
bram goeree (12-8-2024 om 14:29)
ik zeg niet dat het hier het geval is maar merien en Vlissinger hebben wel gelijk zeker wanneer ze met meer zijn denken ze dat iedereen voor hun uit de weg moet .en wanneer je daar wat van zegt word je nog uitgescholden ook .en ja wel dure fietsen maar een belletje van een paar euro kan er niet af .apart volk
Dan Kersten (12-8-2024 om 12:55)
Ach, het gebeurd nagenoeg elke dag door deze domme, niet kunnende nadenken, alleen aan zichzelf denkende op mensen gelijkende personen. Jarenlang dit volk meegemaakt als bewoner bij de Sluis bij Kats tussen Goes en Zierikzee v.v. Ongelooflijk wat daar allemaal is gebeurd. Met ook een dode ! Zou meer controle op moeten zijn, bv op lichtvoering en bel. Eigen lijk verbieden op de openbare weg.! Kom op nieuw kabinet.
Vlissinger (12-8-2024 om 00:34)
@merien, klopt en soms vliegen ze ook direct door naar de andere zielen in het hiernamaals. Ze hebben er kennelijk alles voor over en zien door hun sportdrift diverse gevaren over het hoofd. Alleen op de wereld. Doet me weer denken aan het nummer van Herman van Veen -Opzij, opzij, opzij.
merien (11-8-2024 om 17:06)
zie vliegen overal vloekend en tierend voorbij zonder bel op de dure fiets
Cookie-instellingen beheren