Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drenkeling gereanimeerd bij Oesterdam Tholen

Toegevoegd: 11-08-2024, 16.11 uur - Update: 11-08-2024, 16.44 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij de Oesterdam in Tholen hebben de hulpdiensten zondag een drenkeling gereanimeerd nadat deze vanaf een bootje te water was geraakt. Er werd onder meer een traumahelikopter ingezet.

Volgens een woordvoerster van de politie werd rond 15.10 uur gemeld dat nabij de Bergsediepsluis een Belgische man van een bootje was gevallen terwijl hij niet kon zwemmen. De persoon kon op de kant worden gehaald, maar moest wel worden gereanimeerd, zo meldt de politie. Twee ambulanceteams, een brandweerploeg, de politie en het team van de Rotterdamse traumahelikopter werden ingezet om hulp te verlenen.

Rond 16.00 uur steeg de traumahelikopter weer op om terug te keren naar de basis. Kort daarvoor was de patiënt met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Voor bekenden van het slachtoffer en aanwezige omstanders is slachtofferhulp ingeschakeld.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (11-8-2024 om 23:20)
Wanneer wordt het eens duidelijk als je het water opgaat en niet kan zwemmen, draag dan een zwemvest. Zodra je opstaat en gaat lopen is dat zelfs verplicht. Sterkte aan de man en zijn familie/vrienden.
Cookie-instellingen beheren