Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 56 km

Auto's vernield in Biggekerke, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 12-08-2024, 08.50 uur
Meerdere auto's raakten beschadigd.
Meerdere auto's raakten beschadigd.
© Foto: Wijkagenten Veere
Door: Dennie Minderhoud

BIGGEKERKE - Afgelopen nacht zijn er in Biggekerke diverse auto's beschadigd. De politie onderzoekt de zaak en is daarom nog op zoek naar getuigen.

Rond middernacht zijn aan de Schuitvlotstraat meerdere auto's beschadigd, zo laten de Veerse wijkagenten weten via social media. De politie vraagt of getuigen, mensen met informatie over de daders of mensen die in het bezit zijn van relevante camerabeelden contact op willen nemen via 0900-8844.

"Graag zouden wij de daders willen spreken, zodat de benadeelden hun schades kunnen verhalen", aldus de politie.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold (12-8-2024 om 21:00)
@Peter, er bestaat i.d.d. een politiesepot, voor hele kleine zaken, maar daar valt een zaak als deze zeker niet onder. (Zoek maar na welke zaken er wel onder mogen vallen, doe je iets nuttigers dan hier nonsens uit te kramen.) Daarnaast is het feit dat de politie al melding gemaakt heeft van de zaak via sociale media en getuigen en mensen in bezit van camerabeelden oproept contact op te nemen met het landelijk politiemeldpunt, reden genoeg om aan te nemen dat de politie deze zaak dus niet geseponeerd heeft en gewoon in behandeling genomen heeft. En als de politie al besluit om een zaak te seponeren, gaan ze dat jou echt niet aan je neus hangen. Dus wie klets hier nu?
Janpeter (12-8-2024 om 19:25)
@Peter: overdrijven is ook een vak. De meesten ambtenaren op de werkvloer proberen het beste er van te maken met het budget en mogelijkheden welke ze hebben. Hierdoor hebben bepaalde soorten misdaden minder prio, erg lullig als het een zaak van jouw betreft.. De problemen zitten hoger in de "ambtenarenboom", de hoge beleidsmakers en topambtenaren. Word nog leuk met de 20% die wilders op de ambtenaren wil bezuinigingen, Hoog in de boom schrappen, helemaal prima, maar het zal de man op de werkvloer wel weer zijn die wordt wegbezuinigt, gaat er ben ik bang niet echt beter op worden. Wen maar aan AI chat Bots bij elke overheidsinstelling.
Peter (12-8-2024 om 17:56)
@Emergo, de politie bepaald zelf wat ze wel en niet in behandeling nemen.Als je er geen verstand van hebt niet reageren. Het OM is een vervolg fabriek. Zo hoeft de politie geen aangifte aan te nemen. Kunnen ze zaken weigeren en dat is hier van toepassing. Ik noem het overheidspropaganda. Tja zal pijn doen voor veel ambtenaren en vriendjes van de overheid. Bij de belastingdienst, de sociale dienst, Rijkswaterstaat, gemeentes en ook de politie komt dit regelmatig voor. Is het erg? Nee hoor. Komt overal voor. Zelfs in Nederland. Niet doen of de politie beter is als een ander overheidsorgaan. Zijn net mensen. Het is toch wat.
Emergo (12-8-2024 om 15:40)
@Peter Ze, wie zijn ze, de politie ? De politie seponeert niet dat doet het OM, m.a.w. je kletst.
Peter (12-8-2024 om 14:42)
@Michelle, ik denk dat ze de boel al geseponeerd hebben. Dit soort overheidspropaganda zien en horen we tegenwoordig vaker. Triest voor de gedupeerde.
Jac (12-8-2024 om 12:16)
Dronkenteringtuig.... met al die deurbellen met camera hoop ik dat ze de daders kunnen oppakken....
Cookie-instellingen beheren