Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 14 km

Twee arrestaties na melding steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 12-08-2024, 21.46 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagavond twee mannen aangehouden na een melding van een steekincident in Vlissingen. Een gewonde is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Rond 20.30 uur werd gemeld dat bij de Bloemenlaan iemand gewond was geraakt en dat mogelijk sprake was van een steekpartij. Volgens de politie vond op de Bloemenlaan een vechtpartij plaats en raakte een man gewond. Hij werd mishandeld, maar was wel aanspreekbaar. Ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd en deze naar het ziekenhuis gebracht.

Ook zeven politiewagens kwamen ter plekke. Agenten hielden rond 20.50 uur in eerste instantie drie mannen aan maar uiteindelijk werden twee personen daadwerkelijk ingerekend. De mannen zijn naar Torentijd gebracht voor verhoor. De aanhoudingen vonden plaats op de Anjelierenlaan. Deze straat werd ook een tijdje afgezet met linten.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk.

Zie ook:

Foto's




Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R3 (13-8-2024 om 15:52)
Overlast heb je overal ,ik woon in n wat duurde wijk.daar is t geen opel of ford maar n Porsche en geen puch of scooter maar n dure crossmotor. Eikel zijn er ook met geld.
Willem (13-8-2024 om 15:03)
Dit was de gezellige volksbuurt waar je vroeger graag kwam om te werken.
Jaap (13-8-2024 om 11:51)
De laatste tijd was het wat rustiger in het onvolprezen Middengebied wat betreft schiet/steekincidenten, maar nu is het weer prijs, het werd natuurlijk weer eens tijd. De vraag is hoe lang het duurt voor het volgende portie ellende weer gebeurt met het pappen en nathoudenbeleid.
Jac (13-8-2024 om 11:30)
Tijd om de controles weer wat aan te scherpen. Twas vroeger zo'n gezellige buurt.
Douwe Dabert (13-8-2024 om 08:21)
Dat een lid van steek club vlissingen op z'n slippers mag komen verbaast me wel.
De hoge hoed (13-8-2024 om 07:57)
Het type kleding, het bekende tasje en hoogstwaarschijnlijk dus weer een mes op zak. Psychopatische kleuters die nog steeds oorlogje aan het spelen zijn en denken zo een echte man te zijn terwijl ook nu weer het tegenovergestelde blijkt. Hopenlijk krijgen ze TBS. Dat is het enige wat nog een beetje helpt bij dit soort kneusjes om weer in de echte realiteit te komen van hun minderwaardigheidscomplex die ze voor zichzelf wegliegen. Sterkte voor het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren