Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeval auto-fietser in woonwijk Sint-Annaland

Toegevoegd: 13-08-2024, 18.59 uur
Door: Roland de Jong

SINT ANNALAND - In een woonwijk in Sint-Annaland heeft dinsdag aan het einde van de middag een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden.

Een fietser werd rond 17.50 uur aangereden door een personenauto. Dat gebeurde op de kruising van de Anna van Bourgondiëstraat, de Huygensstraat en de Kloosterstraat. Het slachtoffer kwam via de voorruit van de auto op het wegdek terecht. Na de melding werd onder meer een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter was rond 18.10 uur ter plaatse.

Het personeel van de twee opgeroepen ambulances stabiliseerde samen met het traumateam de gewonde zodat deze rond 18.30 uur met spoed kon worden overgebracht naar een ziekenhuis. Kort hierna keerde het traumateam, dat was geland op een voetbalveld, terug naar Rotterdam.

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval maar het lijkt erop dat de automobilist zich in ieder geval aan de geldende maximumsnelheid heeft gehouden.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (14-8-2024 om 09:12)
Aan de plek van het ongeval te zien is de fietser in de fout, de auto heeft voorrang. De zijweg is, voorzien van een verhoging wat aangeeft dat je vanuit een zgn uitrit komt. En als je op korte afstand met een voertuig botst komt het hard aan natuurlijk. De automobilist heeft de fietser wellicht niet eens gezien.
Cookie-instellingen beheren