Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij aanrijding op Deltaweg bij Goes

Toegevoegd: 14-08-2024, 16.16 uur
Er bleek niemand gewond te zijn geraakt.
Er bleek niemand gewond te zijn geraakt.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding op de Deltaweg (N256) bij Goes zijn woensdagmiddag twee personenauto's beschadigd geraakt. Van letsel bleek geen sprake te zijn.

Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur bij de kruising met de Nieuwe Rijksweg (N664) en de 's-Heer Hendrikskinderendijk. Na de melding werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt.

Alhoewel er wel een bergingsbedrijf ter plekke kwam, bleek er niet getakeld te hoeven worden. De beide auto's, waarvan er één een Duits kenteken had, bleken slechts lichte schade te hebben.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R3 (14-8-2024 om 17:22)
Het wordt tijd dat ze voor ongevallen giga boetes gaan geven.moey je maar normaal rijden afstand houden enz.
Connie (14-8-2024 om 17:00)
T’is werkelijk niet te begrijpen, een 80 km weg waar alle Belgen en Duitsers 60 rijden, staan wachten voor de slagboom bij de sluis waar een bypass ligt, vervolgens zien ze ineens water, en kijken nergens naar ! Moet je in Duitsland eens proberen !! 99% van de ongevallen daar ligt of aan de mobiele telefoon, stompzinnig gedrag, en niet vooruit kijken, hoe je aan de REGELS DIE IN HET LAND GELD
Cookie-instellingen beheren