Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Brandweer spoelt riool vanwege vreemde lucht

Toegevoegd: 14-08-2024, 22.57 uur
Het spoelen van de riolering bleek het ongemak te verhelpen.
Het spoelen van de riolering bleek het ongemak te verhelpen.
© Foto: Brandweer Zaamslag
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - De brandweer heeft dinsdagavond in Zaamslag het riool gespoeld nadat een vreemde lucht was geroken. De maatregel bleek gelukkig effect te hebben.

Kort voor 20.00 uur werd gemeld dat in een woning aan de Gerard van der Nissestraat een lucht was geroken die reek op die van vrijkomend gas. De brandweer werd vervolgens met spoed ter plaatse gestuurd om metingen te doen.

Volgens de brandweer leverden metingen in het huis niets op. Wel werd op straat een vreemde geur waargenomen waarop werd besloten de riolering te spoelen. Nadat dit was gebeurd, was de vreemde lucht verdwenen en kon de brandweer huiswaarts.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren