Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Omgekomen automobilist Philippine 25-jarige Belg

Toegevoegd: 15-08-2024, 12.18 uur
De oorzaak van het ongeluk wordt nog onderzocht.
De oorzaak van het ongeluk wordt nog onderzocht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - De automobilist die woensdagavond om het leven kwam bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Zandstraat in Philippine, is een 25-jarige man uit België. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer, volgens een woordvoerster van de politie afkomstig uit Assenede, botste rond 23.25 uur tegen een lantaarnpaal en kwam vervolgens tot stilstand tegen een boom. Twee ambulances en de brandweer werden opgeroepen om de inzittende te hulp te schieten.Ook een MUG-traumateam uit België werd opgeroepen.

De automobilist werd volgens de politie nog gereanimeerd maar helaas mochten de inspanningen van de hulpdiensten niet baten en overleed de bestuurder ter plekke. De politie gaat uit van een eenzijdig ongeval maar het onderzoek naar waardoor de man van de weg raakte, loopt nog.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ciro (15-8-2024 om 18:59)
Gecondoleerd voor familie en vrienden. Heel veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren