Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 26 km

Verkeershinder N255 na ongeluk auto met aanhanger

Toegevoegd: 16-08-2024, 12.09 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Een ongeluk op de Oost-Westweg (N255) bij Kamperland heeft vrijdag voor de nodige verkeershinder gezorgd. Ter plekke belandde een auto met aanhanger in een sloot.

De bestuurder van een BMW was met een ruim 40 jaar oude Alfa Romeo op een aanhangwagen onderweg naar een autosloperij toen hij rond 09.50 uur van de weg raakte. Door onbekende oorzaak belandde de bestuurder met zijn combinatie in de rechterberm om vervolgens in de sloot terecht te komen. Aanvankelijk werd het ongeval gemeld als zijnde met letsel maar de automobilist bleek gelukkig niet gewond te zijn geraakt.

Bergingsbedrijf Van Halst werd ingeschakeld om zowel de auto als de aanhanger, met daarboven op de sloopauto, te takelen. Dit bleek nog geen eenvoudige klus en het duurde uiteindelijk meer dan twee uur voordat de weg weer kon worden vrijgegeven. In de tussentijd leidde de politie het overige verkeer samen met een weginspecteur van de provincie over de vrijgebleven rijbaan.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (16-8-2024 om 19:54)
En die oude Alfa's roesten toch al zo hard
vanpuffelen (16-8-2024 om 15:48)
Ja, dan de BMW maar naar de sloop.
Martin de Neef (16-8-2024 om 15:26)
Zonde van de Alfa!
Pieter S (16-8-2024 om 14:15)
De Alfa naar de sloop brengen? De Giulietta is een klassieker met veel liefhebbers !
Cookie-instellingen beheren