Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 67 km

Brandjes op akkers Zaamslag en Hulst

Toegevoegd: 16-08-2024, 12.38 uur
De brandjes woedden donderdagavond.
De brandjes woedden donderdagavond.
© Foto: Davy de Bakker
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Zaamslag en Hulst hebben donderdagavond brandjes gewoed op akkers. Na beide meldingen rukte de brandweer met spoed uit om te blussen.

De eerste brand woedde rond 17.30 uur op een perceel met vlas, gelegen nabij de Kamperseweg in Zaamslag. Nadat de brandweer van Vogelwaarde was gealarmeerd, werden ook een waterwagen en het zogeheten CAFS-voertuig van de Terneuzense brandweer opgeroepen. De brand bleef beperkt tot een deel van het perceel. 

De tweede brand woedde bij de Groot Cambrondijk tussen Hulst en Vogelwaarde. Ook hier was sprake van een brandend perceel. Ook bij deze brand werden de spuitgasten uit Vogelwaarde opgeroepen om te blussen. Het eerder genoemde CAFS-voertuig verleende ook hier assistentie.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren