Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 79 km

Wietkwekerij met meer dan 1.000 planten ontdekt

Toegevoegd: 16-08-2024, 15.08 uur
Wietkwekerij met meer dan 1.000 planten ontdekt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In een loods aan het 's Heer Lauwendorp in Zierikzee heeft de politie donderdagavond een grote hennepkwekerij met ruim 1.000 planten aangetrlffen. Een 38-jarige man uit Rotterdam is aangehouden.

De politie kwam het adres op het spoor na een melding van opvallend stroomverbruik. Na de inval trof de politie een groots en professioneel opgezette kwekerij aan met onder meer een uitgebreid bevloeiingssysteem en een luchtafzuigingsinstallatie. Ook werden er vaten groeimiddel en potgrond gevonden.

In de loods bleek zich de man uit Rotterdam te bevinden. Hij werd aangemerkt als verdachte en zit nog vast. De loods is leeggehaald en de aangetroffen wietplanten zijn vernietigd. De verdachte zit nog vast.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (17-8-2024 om 19:22)
@Emergo: niet lullig bedoelt maar je hebt niet eens de moeite genomen om dit dan ook maar 5 minuten te Googlen. Op een paar kleine tijdsperiodes uitgezonderd is er vanaf corona (maart2020) alleen maar oversterfte. Of dit door de vaccinaties, of nasleep van de corona, of andere reden komt ga ik mij niet aan wagen, maar deze (over)sterftecijfers zijn gewoon algemeen beschikbaar, zelfs via de officiƫle overheidswebsites. (Sorry voor het off-topic gaan, heeft niets met 1000 cannabisplanten te maken).
Emergo (17-8-2024 om 16:57)
@Thijs Het gaat hier om 1000 wietpalntjes, niet over datgene wat kennelijk in jouw Covid-theorie past.NB Geef eens cijfers over die GIGANTISCHE oversterfte, ik heb ze nergens gezien.
Thijs (17-8-2024 om 11:52)
@Peter Daar verdient big pharma niets aan als jezelf je medicijnen kweekt, dus dat is een van de redenen dat het verboden is. Het is echt niet dat ze om jouw of mijn gezondheid geven. Waarom werd ivermectine tijdens corona steeds zwart gemaakt? Omdat het een effectief middel was waar GEEN patent op zat. Nee de overheid dwong je tot experimentele spuitjes nemen, wat vele miljarden heeft opgeleverd voor big pharma en hun vriendjes. Hun eigen belang zullen ze altijd op de eerste plek zetten, zelfs als dat schadelijk is voor de tegenpartij. Kijk maar naar de gigantische oversterfte die we nog steeds hebben dankzij het experiment met 0 consequenties voor de daders
Peter (16-8-2024 om 22:55)
Duizend hennep planten dan ben je toch groots bezig met stroom stelen en idd Job bij zonnepanelen heb je tegenwoordig ook al een teruglever boete.Ik vind dat ook heel raar dat mensen onder de grond helpen met pfas en lood, drank niet strafbaar is en het kweken van medicijnen wel
bram goeree (16-8-2024 om 20:07)
ja job je weet toch ook dat wiet veel gevaarlijker is dan PFAS he (geintje).ze moeten dit gewoon vrij geven ,dan heb je deze toestanden niet he
Jac (16-8-2024 om 19:52)
Misschien waren zonnepanelen een optie geweest :-)
Cookie-instellingen beheren